Voorwaarden

BESTELLEN

We verkopen en leveren geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. Om te zorgen dat onze bieren alleen aan personen van 18 jaar of ouder worden overhandigd kan de bezorger om een legitimatie vragen. Wij volgen de geldende wet- en regelgeving.  De bezorger kan bij twijfel naar de leeftijd informeren en om legitimatie vragen.

BEZORGEN

Woon je in Diemen, Duivendrecht of Amsterdam-Oost (Watergraafsmeer, Betondorp)? Dan bezorgen wij je bestelling gratis bij je thuis. Je ontvangt je bestelling uiterlijk drie werkdagen na ontvangst van je betaling. Woon je buiten Diemen dan zijn er twee mogelijkheden:
1. Je haalt je bestelling zelf op tijdens onze afhaalmomenten. Voor het ophalen van je bestelling berekenen wij geen extra kosten.

2. Wij versturen je bestelling, tegen verzendkosten, per pakketpost.

Bestellingen worden na ontvangst van je betaling in behandeling genomen!

BETALEN

Je kunt betalen met IDEAL.

RETOURNEREN

Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling producten  aan ons retourneren. Neem vooraf contact op met:  info@brouwerijhetklooster.nl om de wijze van retourneren te bespreken.

Belangrijke retourinformatie op een rijtje: :

– Stuur de producten binnen 14 dagen na ontvangst retour.
– Producten mogen niet geopend en/of beschadigd zijn.
– Gebruik de originele verpakking voor jouw retourzending.
– De kosten van de retourzending worden niet door ons vergoed.
– Bewaar voor de zekerheid het verzendbewijs van je retour.

E-mailadres *

Indien het e-mailadres bij ons bekend is ontvang je een link om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

 Ja, voeg mij toe aan de e-maillijst

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, toegang tot je account te beheren, betaalinformatie te verwerken en  andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.