Geplaatst op

Biernieuws Januari 2023

Ons Diemer Blond is vanaf nu te koop, zowel via onze webwinkel als bij de Slijters en Alexanderhoeve. Het Klooster Blond is ook weer voorradig en kan hier besteld worden! Dit Klooster Blond is dit keer door ons gebrouwen bij Brouwerij Bartje in Emmen. Wij zijn deze brouwers erg dankbaar dat wij op korte termijn bij hun terecht konden. De zeer ervaren brouwers van Brouwerij Bartje hebben met hun prachtige brouwinstallatie ons recept precies kunnen maken zoals wij voor ogen hadden. Een helder blond bier (6,3vol%) met een frisse en hoppige smaak, geïnspireerd op Belgische blonde abdijbieren.

Brouwen van ons Klooster Blond
Brouwen van ons Klooster Blond bij Brouwerij Bartje in Emmen

Brouwerij Het Klooster timmert aan de weg

Wij staan nu vermeld bij de Stichting Erfgoed Nederlandse biercultuur. Onze bieren zijn te beoordelen op de site van untapped.com. Voor wie het niet kent, dit is een app waar bierliefhebbers hun commentaar vermelden bij de bieren die ze hebben gedronken.

Brouwer Arjan in gesprek met Fred Teeven. Voorzitter van de Nederlandse vereniging van brouwers.
Foto met de voorzitter van de Nederlandse vereniging van brouwers Fred Teeven.

Ook op andere manieren zijn wij bezig om onze Brouwerij onder de aandacht te brengen. Hier is Brouwer Arjan in gesprek met de heer Fred Teeven, voorzitter van de Vereniging Nederlandse Brouwers.